jhuopainen Pimeää pelottelua ja populismia jo vuodesta 2011.

Kaikki blogit puheenaiheesta Helsingin sosiaalivirasto

Autetaan ajoissa!

Asunnottomien yötä vietettiin maanantaina 17.10.2016. Asunnottomuus ja siihen johtaneita syitä on varmaan yhtä monta kuin on tapauksiakin. Asunnottomuuteen ja niihin moninaisiin tekijöihin, jotka asiaan vaikuttavat, tulisi voimakkaasti pyrkiä estämään. Asian tilaan voidaan vaikuttaa eri tasoilla ja ennaltaehkäisevästi, mikäli vaan tahtoa löytyy.

Poliitikot oppivat todella hitaasti

 

Kokoomukselle ei näemmä riittänyt kohu Lasse Männistön viransijaisuudesta. Nyt samasta tehtävästä on syntymässä uusi kohu, kun Laura Rädyn tilalle ollaan nimittämässä toista Rädyn kaveria Pia Sutista. Tällä kertaa kohusta ei voi syyttää muuta kuin Kokoomusta itseään.

Virkamiehille syytteet

Helsingin Sanomat uutisoi 4.7.2014, että yhteensä 11 Helsingin sosiaaliviraston sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) virkamiestä saa virkarikossyytteen. Kahdennentoista osalta on tehty syyttämättäjättämispäätös. Em. päätöksen voit lukea klikkaamalla tästä (se on siis julkista tietoa).

Mutta siis mietitäänpä sitä nyt aivan aluksi, että miksi ylipäänsä tällainen Eerikan tragedia on mahdollinen ja miksi virkamiehet ovat toimineet väärin ja lainvastaisesti.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä