jhuopainen Pimeää pelottelua ja populismia jo vuodesta 2011.

Kaikki blogit puheenaiheesta Hyvän joulun toivotus

Siunattua joulua

Tänään on jouluaatto. Joulu on naamioitu maallisin voimin kaupalliseksi juhlaksi. Jos ottaa joulusta pois Jeesus-lapsen niin jää vain tyhjyys. Kuin paketti ilman lahjaa. Verhona vain kauniit kääreet. 

Olen saanut muutaman joulukortin, jossa toivotetaan englanniksi "Season's Greetings". Kiitän muistamisesta, mutt sellainen toivotus ei ilahduta ketään.

Hyvää Joulua!

Tähän aikaan vuodesta on tapana toivottaa Hyvää Joulua! Näin teen minäkin nyt  Puheenvuoron blogisteille ja kommentoijille kaikille tasapuolisesti. Samoin toivotan mukavaa joulunaikaa palstan ylläpidolle ja Uuden Suomen toimitukselle!

 

Ja niin joulu joutui jo taas Pohjolaan

On taas se odotettu aika vuodesta, kun kodin täyttää iloinen puheensorina ja koko perhe on koolla. Hieman kinastellaan siitä, kuka saa syödä viimeisen joulutortun tai kuka huijasi edellisen illan Trivial Pursuitissa. Se aika, kun saat luvan kanssa tehdä perinteisiä ruokia yhdessä perheen kanssa ja levätä. Joulu.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta vuotta 2019 Teille ja läheisillenne!

Katselin eilen Netflixistä sinne juuri tullutta Bruce Springsteenin Broadway-esitystä, jossa hän laulujen lomassa kertoo elämänsä vaiheista. Hänen kertomansa muistot ja elämänvaiheet saivat miettimään omaa matkaa tähän asti ja muistelemaan menneitä sekä jo täältä ikuisuuteen siirtyneitä läheisiä. Yön hiljaiset tunnit ja tämä aamukin on mennyt oudon sentimentaalisen olon vallitessa. Kaipuuta ja surua on paljon mielessä, mutta samalla myös suurta kiitollisuutta.

Kiitollisuus jo menneitä kohtaan - olette muistoisamme läsnä jouluna

Hyvää Joulua 2018 - toivoa ja rohkaisua

Pistäydyinpä tärkeän kirjan julkistustilaisuudessa Eestissä.

Paikka oli Piritan luostarin raunioiden lähellä (Tallinnassa).  

Julkaistava kirja oli nimeltään "Ristitud Eestlane. Kristluse ajalugu Eestis keskiajast tänäpäevani" (Argo 2018). Yli 600 sivua käsittävä järkäle oli hienosti painettu ja kuvitettu Eestin kirkkohistorian yleisesitys. Kirjoittaja TT Riho Saard on paikallisia eturivin kirkkohistorioitsijoita. 

Hyvää ja rauhaisaa Joulua!

Toivotan koko US-puheenvuoron väelle, blogisteille, kommentoijille, lukijoille,  puheenvuoron ylläpidolle ja Uuden Suomen toimitukselle hyvää ja rauhaisaa Joulua 2017, kaikille tasapuolisesti!

Hyvää joulua!

Rauhallista ja makeaa joulua kaikille Puheenvuoron lukijoille, kommentoijille, muille blogisteille ja Uuden Suomen väelle!

¡Feliz Navidad a todos y todas!

Serafit lauloivat ylistyshymnejä Betlehemin yllä

 

mutta ihmiskorvat eivät näitä ylistyksen ilmauksia tavoittaneet.

UB (1352.1) 122:8.5 At the noontide birth of Jesus the seraphim of Urantia, assembled under their directors, did sing anthems of glory over the Bethlehem manger, but these utterances of praise were not heard by human ears. No shepherds nor any other mortal creatures came to pay homage to the babe of Bethlehem until the day of the arrival of certain priests from Ur, who were sent down from Jerusalem by Zacharias.

Hyvää Joulua!

Hyvää joulua kaikille US-puheenvuoron bloggaajille ja kommentoijille tasapuolisesti. Samoin  myös koko Uuden Suomen henkilökunalle!

Hyvää Joulua; Myös Herodekselle ja Murjaanien kuninkaalle!

Jo perinteisessä joulunäytelmässä toivotetaan hyvää joulua myös otsikon ihmisille!

Entä jos unohtaisimme hetkeksi puoluekantamme, Soten, Kikyn, kaikki puolueet, valtion, kuntien ja itsemme rahapulan.

Jos vaikka toisen värinen ihminen kävelisi vastaan, edes hymyilisimme.....

Jos emme pääsisi käymään jonkun yksinäisen luona, edes soittaisimme!

Jos joku ei halua viettää joulua, istuu mieluummin vaikka olutkuppilassa, emme paheksuisi!

Jos noudatamme omia perinteisiä tapojamme, emme ihmettelisi ihmisiä, jotka eivät noudata perinteisiä tapoja.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä