jhuopainen Pimeää pelottelua ja populismia jo vuodesta 2011.

Kaikki blogit puheenaiheesta Islamistit

Islam - yhdestoista vitsaus

Islam - yhdestoista vitsaus -kirjan julkistamistilaisuus vietettiin eilen, sunnuntaina Itäkeskuksessa. Kirjan on kirjoittanut norjalainen toimittaja ja ihmisoikeusaktivisti Hege Storhaug. Rankka kirjan nimi, mutta hienoa, että kirjaa saa silti ainakin jopa Suomalaisesta ja Prisman verkkokaupastakin - vaikka meillä on yhä uskonrauhan lakipykälä!

- Je suis Paris et Nice - Soy Barcelona - Olen Turku?


Pääepäillystä terroristista Abderrahman Mechkahista vihjattiin alkuvuodesta: vaikutti radikalisoituneelta, oli kiinnostunut ääriajattelusta - https://yle.fi/uutiset/3-9787665?origin=rss  

Lyökö sanahelinällinen sananvapaus itseään korville?

Pariisin Charlie Hebdo satiirilehden pilapiirtäjien Islamin vastainen huumoririenaus katkaisi lopullisesti kynän muutamilta piirtäjiltä |1 – tekona väärä, mutta mitkä tekijät johtivat sananvapaustaistelijoiden murhaan? Entä olemmeko oppineet nyt mitään, kun terroriteosta on kulunut jo jonkin aikaa?

 

Kansalaisaloite: Pyhän sodan jakeet pois koraanista Suomessa ja EU:ssa

On aika tehdä jotain merkitsevää huolestuttavasti lisääntyneen islamofobian ja Suomessakin yksittäistapauksittain vainoharhaisuutta lähestyvän muukalaiskammon vähentämiseksi ja kansanryhmien välisen luottamuksen vahvistamiseksi.

- Joko saatanallisimmat säkeet voitaisiin puhdistaa uskontokirjoista?

Pelolle ei tosiaan pidä antaa valtaa, Niklas hyvä. Mutta muitakin keinoja terrorismia vastaan on käytettävissä ja löydettävä kuin vain jatkaa normaalia päivittäistä elämää, olivatpa leppoisat Nizzan-päivät tai lomailu ylipäätään harrasteena ja ylimpinä huolenaiheina taantumasta toivuttaessa.

Ääri-islamistit ulos Euroopasta - muutoin viattomat maksavat hengellään

Eurooppalaiset tiedustelupalvelut ja poliisit lienevät sanojensa mukaan estäneen vuoden aikana kymmeniä terrori-iskuja. Peli on kuitenkin kovaa julkisuudessa. Yksikin onnistunut isku valuttaa onnistumisten arvon kuiviin. Daesh/ISIS pelaa kovan riskin peliä ja onnistumiset silloin tällöin pitävät pelin heille voitollisena.

 

Terrorismin juuret

Oheinen teksti on osakäännös saksalaisessa Die Welt -lehdessä 11.2.2016 julkaistusta artikkelista:
Das sind die deutschen Treibhäuser des Terrors (Nämä ovat saksalaisen terrorismin kasvualustaa)
Artikkelin kirjoittaja: Joachim Wagner 
 

Islamistit suojelee uskonveljiä -Suomessa?!

Eurooppasta näyttää muostuvan uskonsotien yksi päänäyttämöistä. Maanosaan virtaa suorastaan kansanvaelluksena yhä uusia islamistiryhmiä, joiden aikeista ole ole minkäänlaista tietoa.  Sodan tallaamat katkeroituneet ihmiset ovat valmiita tekemään minkälaisia tekoja tahansa saavuottaakseen päämääränsä.

Kummallista

Vielä noin vuosi sitten Charlie Hebdo oli suhteellisen tuntematon vasemmistolainen pilalehti.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä