*

jhuopainen Pimeää pelottelua ja populismia jo vuodesta 2011.

Markku Huusko

Hupsis - blogi hävis!

Kylläpä blogit tuppaa hukkaantumaan!

Kirjoitin uuden  blogin Suvi Lindenin tapauksesta ja viittasin erääseen epämääräiseen sivustoon, jonka morkkasin pataluhaksi. Tarvitaan luotettavia tietoja.

Pidin viittaamani kirjoituksen sanomaa epämääräisenä ja epäluotettavana sekä toivoin, että media yrittäisi mahdollisimman pian saada esille luotettavaa informaatiota tästä tapauksesta.

Minun blogissani ei taatusti ollut vihapuhetta, loukkaavaa sanomaa, rasismia, pahoja tapoja, kirosanoja, solvauksia tai herjaa.

Miten voisin loukata Markku Huuskoa?

Ajanko itseäni "kiven alle"? Eräs henkilö kommentoi erästä kirjoitustani taannoin: "oletpa sinä tyhmä", ja sitähän minä olen, nyt ja aina, enkä tästä viisastu (ÄÖ 137, mensa Cattel&Cattel 2012) - tyhmä siis olen. Mutta tyhmyys ja viisaus eivät ole vastakohtia. Kuten eivät myöskään tyhmyys ja älykkyys.

Myönnän olevani hölmö, älykäs, en juntti.

Huuskon nimen laitoin otsikkoon vain siksi, että lukisitte, ehkä joku jopa kommentoi. "Tyhmä-ämmä", tai joku "paha-akka", tai "ju-hani".

Markku Huusko

Kirjoitin jo jokin aika sitten jutun aiheena: Markku Huusko. Monta kertaa olen ehdottanut, että nostoja pitäisi muuttaa. Minut on "virheellisesti" nostettu monta kertaa kärkeen.

Nyt pikkaisen pelkään, vaikka ei kai pitäisi?

Ennen vanhaan, ja tiedän sen, että kun joku sai bannin niin sai hän siitä tiedon myös sähköpostiinsa - hyvä?

PÄÄKIRJOITUS

Markku Huusko on kai itseoikeutettu pääkirjoittaja? Onko kukaan nähnyt yhtään hänen juttuaan joka ei olisi ollut nostoissa?

HYVÄ NIIN? 

Markku Huusko, Li Andersson.. demonien vallassa

On mielenkiintoista lukea median ja puolue-eliitin rektioita Jussi Halla-ahon valinnasa Perussuomalaisten puheenjohtajaksi.

Uuden Suomen päätoimittaja Huusko antaa potkut vallan ytimestä vasta demokraattisesti valitulle Halla-aholle, Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson vaatii uusia vaaleja, Kokoomuksen nokkamiehet vaativat hallituksesta poislähtöä jne.

Pääministeri Sipilä miettii perunakellarissa mitä pitäisi tehdä.. jne.

Kaikki tämä kuvastaa sitä, kuinka nämä poloset ovat omien uhkakuviensa ja demonien vallassa.

Siinä mun sankarit

Sananvapaus on käsite josta ei haluaisi kuulla enää somessa mainittavan kertaakaan. On jotenkin ironista, että aikoinaan HS:n politiikan toimituksen esimies Aarno Laitinen osallistui Kekkosen mahdollista seuraajaa sekä ympäristön valtapeliä arvioivan teoksen kirjoittamiseen, sillä seurauksella, että hänen uransa politiikan toimituksen esimiehenä päättyi välittömästi. Virallinen selitys oli kilpailevan kustantamon teokseen osallistuminen, mutta sittemmin on jo kehdattu tunnustaa että todellinen paine syntyi Kekkosen terveydentilan arvostelusta.

Huuskon viisaus kaiken yllä

Markku Huusko on verkkolehti Uuden Suomen päätoimittaja sekä muutenkin viisas mies. Hän tiesi jo maanantaina kertoa etteivät Suomeen tähän mennessä tulleet n. 30 000 turvapaikanhakijaa olekaan kaikki terroristeja, vaikka Pariisissa terrori-isku tapahtuikin. 

Huusko lisää aihetodisteiden mystistä kudelmaa seuraavalla lausunnolla, jossa viittaa väkivaltaista jihadismia tutkineeseen Juha Saariseen. Huusko toteaa seuraavasti:

Infosodan melkeissä medialukutaito entistä tärkeämpää

Tohtori ja tutkija Saara Jantunen kirjoitti selkokielisen kirjan venäläisten infosodasta. Kirja on kirvoittanut vilkasta keskustelua tärkeästä aiheesta. Myös Uuden Suomen päätoimittaja Markku Huusko pisti lusikkansa soppaan. Hän kirjoittaa asiaa, mutta ote myös lipsuu.

Huusko niputti yhteen EU-kriittisyyden, maahanmuuttokriittisyyden ja venäjämyönteisyyden. Sehän ei tietenkään ole mitenkään totta. Se on jopa nykykielellä sanottuna trollaamista.

Onko Puheenvuoro sisäänlämpiävä media?

Uusi Suomi verkkolehden päätoimittaja kirjoittaa puheenvuorossa. Se on ihan ok. Merkillisenä pidän sitä, että hänen kirjoituksiaan on poiminnoissa ja vieläpä kaksi samaan aikaan. 28.7. "Näin puhkesi Olli Immosen oma kupla" ja 30.7. "Kun suomalainen mies tänään venäläistä halasi". Molemmat Huuskon kirjoituksia ja tänään pe 31.7. klo 15.07 samaan aikaan pominnoissa.

Tärähtäneistö antoi suvaitsemattomuudelle kasvot

Sohaisenpa minäkin vielä Suomen Sisulaisena muurahaispesää ja kommentoin tätä Olli Immosen fb -päivityksestä lähtenyttä mylläkkää.  Mielipiteensä ovat kysymättä kertoneet lukemattomat kansalaiset ja mielipiteitä on pyydetty niin monelta, että enää puuttuu vain Kreikka- tapauksen tapaan Jari "Bull" Mentulan ja Juhani "Tami" Tammisen yhteishaastattelu.

Matkalla pinnalle

Taloussanomat on ollut poikkeuksellinen verkkomedia suomalaisessa verkkomediakentässä. Se näet on mennyt plussalle tuloksessa. Paljolti se saattoi aikoinaan rakentua yhden päätoimittajansa, Kaius Niemen, varaan, josta Kaius sittemmin bongattiin valtakunnan ykköspaikalle, Hesarin vastaavaksi päätoimittajaksi.

Voi olla, että joku Stara-verkkolehti kykenee tähän samaan, mutta siinäpä ne sitten verkkomedioiden puolelta ovatkin.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä