jhuopainen Pimeää pelottelua ja populismia jo vuodesta 2011.

Kaikki blogit puheenaiheesta Pankkituet

Keskuspankki maksamaan perustuloa!

Automaattisesti jokaisen kansalaisen tilille maksettava perustulo  on tehokkain tapa taata sosiaaliturva. Se ei jätä ketään tyhjän päälle toisin kuin nykyjärjestelmä. Yrityksen perustaminen ei vaikuta automaattiseen perustuloon, ja kaikki työnteko on kannattavaa kun palkasta maksetaan kaksiportainen tasavero.

5 tapaa, joilla EU vie Suomen laskuun

Hyvä lukija. Kerron tässä tekstissä viidestä eri rahareiästä, joiden kautta Suomen ja suomalaisten varat päätyvät ties kenen käsiin. Kaikki nämä rahareiät on puhkottu Suomen kylkeen EU:n keihään toimesta - joskin suomalaisten päättävien poliitikkojen ei-niin-hiljaisella suostumuksella.

1 Etelä-Euroopan sikavaltioiden tukipaketit, takaukset ja vakuudet

Kokoomuksen ns. vastuullinen politiikka

Missä on Kataisen ja kokoomuksen vuosia toitottama vastuunkanto? Katainen on aina kertonut kuinka he tekevät vastuullista politiikkaa ja muut siis ilmeisesti vastuutonta - erityisesti perussuomalaisia on moitittu kun olemme kyseenalaistaneet eurooppalaisten pankkien tukemisen suomalaisten verorahoilla. Onko vastuullista ensin sotkea asiat (Suomessa työttömyys kasvaa, verot ja hinnat nousee, pankkituet EU:lle nousee jne..) ja sitten paeta paikalta kun pitäisi kantaa vastuu teoistaan ja luoda suomalaisille työtä!! ??

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä