jhuopainen Pimeää pelottelua ja populismia jo vuodesta 2011.

Kaikki blogit puheenaiheesta Vastamielenosoitus

Poliisi kuunteli lopulta ei-mielenosoittajan asiallista rauhanaloitetta!

UUTTA: Helsingin tämän päivän eri mielenosoitukset ja niiden vastamielenosoitukset erotetaan tällä kertaa noin 50 metrin*  välimatkan päähän toisistaan, eikä enää vain aiemmin käytetyllä tehottomalla köydellä. Köyden yli ja ali on provosoitu väkivaltaisia osapuolia molemmin puolin huutelemalla ja kalistelemalla rumpuja vastapuolen ilmaisunvapauden rajoittamiseksi sekä heitelty esimerkiksi pulloja ja käytetty astaloita aitoanarkistiseen ääriryhmämalliin.

Dresdenin eiliset mielenosoitukset

Pegidan perustamisesta Dresdenissä tuli eilen kuluneeksi vuosi. Pegida juhlisti vuosipäiväänsä mielenosoituksella turvapaikanhakijoita vastaan. Pegidan juhlamielenosoitus keräsi eri arvioiden mukaan noin 15000-2000 osanottajaa.

Saksassa mielenosoitusten luvatussa maassaa, on tapana järjestää aina mielenosoituksille vastamielenosoitus. Näin oli eilen Dresdenissäkin. Teemalla "sydämellä, ei kiihotuksella" järjetettyyn vastamielenosoitukseen osallistui eri arvioiden mukaan 15000-19000 henkeä, eli osapuilleen yhtä monta kuin Pegidan omaan mielenosoitukseen.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä