jhuopainen Pimeää pelottelua ja populismia jo vuodesta 2011.

Kaikki blogit puheenaiheesta Uusivuosi

Kansalaisten suurimmat huolet: maahanmuutto ja ilmastonmuutos

 

Hyvää Uutta Vuotta, suomalaiset!

Meillä alkaa nyt sian vuosi. Horoskoopit ovat viihdettä, mutta sian vuosi totta. Kiinalaisille sika symboloi rehellisyyttä, rohkeutta ja ajattelevaisuutta. 

Nyt on todella oltava aivan erityisen ajattelevainen ja rohkea, koska meillä on eduskuntavaalit keväällä. Moni pitää näitä ratkaisevina vaaleina Suomen tulevaisuuden kannalta. Neljä vuotta hallitsematonta maahanmuuttopolitiikkaa muuttaa Suomea paljon ja pysyvästi. On ravisteltava rohkeasti lähiympäristö hereille!  

Nelosolut tuhosi Espoon Leppävaaran: Kuvareportaasi

Olemme pitkin loppuvuotta saaneet kuulla uuden alkoholilain ongelmista sen vastustajilta. Nelosolut kaupoissa kuulemma syöksee kansakunnan mitä moninaisimmilla tavoilla rappioon ja aiheuttaa täydellisen anarkian välittömästi. Valitettavasti kaikki varoitukset osoittautuivat todeksi. Tämä on kuvareportaasi nelosoluen tuhoamasta Espoon Leppävaarasta.

Kansakunnan kaksi Uudenvuodenlupausta

Vuoden lopulla viritellään Uudenvuoden lupauksia. Yleensä niitä ei toteuteta, ehkä tipaton tammikuu ja jotain muuta pientä. Nyt voisimme maalata kaksi koko kansakuntaa ravisuttavaa lupausta – työllistäminen ja työllistyminen; mutta mitä se edellyttäisi?

Säästetään ihmiset ja eläimet - Ilotulitteiden myynti siviileille lopetettava

On totta, että ilotulitteet tuovat paljon iloa ja loistoa uuden vuoden viettoon. Ollaksemme kuitenkin vastuullisia, meidän on kyettävä yhtä lailla keskustelemaan kolikon toisesta puolesta.

Puhe alamaisille

Alamaiset ja ylemmät luokat

 

Kiehtoopi kuulla mitä alamainen tykkää satavuotta vanhasta isänmaasta, jossa kaikki mahdollisuudet ovat poliittisen eliitin takana? Miltä tuntuupi vapaamuurarien komento siellä ruohonjuuritasolla?

Sata vuotta, paljon muistoja pohjolasta. On kärsitty vilua ja nälkää, on veli noussut veljeään vastaan. Mutta talvisota on koettu yhdessä ja se yhdisti kansan, kunnes tulivat vieraan maan pakolaiset ja omaehtoinen lama.

Vuosi paketissa

Vuosi 2015 on lopuillaan, mitä sinulle jäi mieleen kuluneesta vuodesta.  Varmasti muistat vielä Pariisin terrori-iskut, sekä vielä jatkuvan pakolaisten saapumisen suurin joukoin. Pakolaisista on noussut valtakunnanuutisiin päivittäin lööppejä.

Musta vuodenvaihde venäläismatkailussa

"Venäjältä matkailuun mustaa uutta vuotta" kertoo Uutisvuoksi 16.12.2015, Hannu Ojala.

Onko Oulu Pohjolan Villi Länsi?

 

Rakettien ampuminen on kielletty tai sitä on rajoitettu monilla paikkakunnilla, joka minusta olisi aivan tarpeellista monilla muillakin. Kerron ihan omakohtaisen kokemuksen, miten Oulun kaupunki hoiti uudenvuoden vastaanottamista vuodenvahtuessa Torinrannassa. Luvassa oli ohjelmallinen koko perheen juhla, jonka kesto oli puoli tuntia.

 

Täällä oli otettu äkkilähtö uudenvuodenjuhlinnassa. Juhla alkoi klo 20.00. Lapsiperheiden vaatimuksesta juhlintaa oli aikaistettu ja järjestäjänä oli Oulun Liikekeskus ry.

 

Vuosi vaihtuu, kujeilu jatkuu

Julkaistu blogissani www.suviko.blogspot.com 31.12.2013

 

 

Vuosi vaihtuu, vaan kissa ei karvojaan karista.

 

Mitä tapahtuu kannabiksen laillistaneissa Coloradossa ja Washingtonissa? Alku on vaikuttanut silkalta sukseelta.

 

Kuinka käy kannabiskaupan valtion haltuun ottaneessa Uruguayssa?

 

Entä päihdepolitiikan suuntaukset muualla maailmassa?

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä