jhuopainen Pimeää pelottelua ja populismia jo vuodesta 2011.

Kaikki blogit puheenaiheesta Veronmaksajat

Hallitus kieltää ja maksaa - järki hukassa!

 

Sipilän hallitus kieltää lailla kivihiilen polton 1.5.2029 alkaen. Vain tiukoilla ehdoilla poikkeustilassa se sallitaan tuon ajankohdan jälkeen. Eduskunnassa käsittelimme asiaa tänään.

 

Eduskunta hyväksyy lait ja niitä on säädetyin rangaistusuhin noudatettava. Tässä uhka on seuraamusmaksu.

 

Käytännössä kielto koskee vain Helsinkiä ja Vaasaa. Muut paikkakunnat ehtivät luopua kivihiilestä vapaaehtoisesti siirtymäaikana lähes täysin.

 

X-vero-osuudella veronmaksajien mieltymykset huomioon!

Kaiken viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen. Yksi tosiasia on se, että Suomi on verohelvetti. Kokonaisveroasteemme onkin yksi maailman korkeimpia. Veronalennusten toteuttaminen on kuitenkin vaikeaa, koska julkisia menoja ei uskalleta leikata vaikka valtion talousarviossa potentiaalisia vaihtoehtoja yllin kyllin riittäisi. Veronalennusten rahoittaminen valtionvelalla ei puolestaan olisi järkevää. On kuitenkin olemassa keino, jonka avulla valtiovalta voisi kohdella maamme ahkeria veronmaksajia paremmin (tai ainakin vähemmän huonosti).

Suuri uteliaisuus- ja kateusveropäivä

Jälleen media suorastaan huutaa miten me maksamme veroja. Vero on vanha keksintö, sen idea oli joukkovoimalla luoda suuria hankkeita, joita yksittäinen ihminen ei kykenisi tekemään.

Verotus on kehittynyt tai ainakin tarkoitettu osaltansa tuloa tasaavaksi ilmiöksi ja sille vastavoimaksi on virittynyt nokkelien veroneuvojien joukko, jotka osaavat neuvoa lailliset ja lain rajamailla olevat keinot vältellä veroja ---

 

Miksi meitä kiinnostaa niin suuresti mitä tuo naapuri tai juuri Nalle Wahlroos tienaa?

Kohta meillä on lääkäreitä kuin Kuubassa

Lääkäriliitto on uutisten mukaan huolissaan siitä, että kohta Suomea uhkaa lääkäritulva. Lääkäreitä koulutetaan niin paljon, että heistä tulee kohta ylitarjontaa, ja satoja lääkäreitä uhkaa työttömyys. Ymmärrän kyllä että lääkäriliitto pitää omiensa puolta, eivät he halua kilpailua omalle reviirilleen, mikä taas laskisi hintoja. Poliittisten päättäjien ei kuitenkaan pitäisi mennä tähän mukaan.

Veronmaksajaperhe etsii kotikuntaa!

 

Ihmisläheinen ja tervehenkinen huippukunta haussa!

 

Etsintäkuulutus

Vastaanottokeskusbisnes ulkolaisten konsernien rahasampona

Nyt on siis vastaanottokeskusbisneksellä päästy jo muutamassa kuukaudessa HUOSTABISNEKSEN kanssa samalle viivalle. HUOSTABISNES,joka ajettiin perheiden oikeuksia poistavien lakien kautta KUKOISTUKSEEN,vei 600-700 MILJOONAA VUODESSA 2006v.Tämän laittomuuksiin ja sosiaaliviranomaisten MIELIVALTAAN perustuvan BISNEKSEN hintalappu nykyään 1,4 miljardia,tuskin riittää koska ulkomaalaistaustaisia huostataan yhä enemmän,ja ne sijaislapset joita nyt suomalaisperheisiin aletaan rahalla sijoittamaan,maksatte myös te veronmaksajat.

Suomeen maahanmuuttajien ghettoja jo lähivuosina

Suomi on valtavan maahanmuuttajien vyöryn kohteena. Ovet ovat apposen avoimet. Veronmaksajien piikille ei ole ylärajaa. Tilanne on hallitsematon, sillä juuri kukaan ei näytä miettivän mitä se tarkoittaa lähivuosien ja lähivuosikymmenien aikana.

Suomeen tulleita ja tulevia maahanmuuttajia yritetään hajasijoittaa eri puolille Suomea. Sen vaikutus on hetkellinen, koska ihmiset voivat valita itse asuinpaikkansa.

"Tuulivoimalan rakennuslupa on lupa painaa seteleitä"

Lasse Lehtinen kirjoittaa tänään IS:n kolumnissaan sivulla 31:

"Kepun Mauri Pekkarinenkin tuomitsi aikanaan Fortummin optiot. Myöhemmin elinkeinoministerinä hän ajoi reilut syöttötariffit tuulivoimaloille, biokaasulaitoksille ja puupolttoainevoimaloille. Niille maksetaan ns. tavoitehinnan ja sähkön markkinahinnan erotuksen mukaista tukea.

Kaverikapitalisteilla jopa 50% pääoman vuotuinen tuotto

Seurasin kesällä tiiviisti vihreiden energiaryhmässä keskustelua vaihtoehtoisista energiamuodoista ja osallistuin myös debattiin ryhmässä. Seurasin myös Tapio Pitkärannan pitkin kesää hyvin tarkkojen ja perusteellisten tuulitukilaskelmien valmistumista. Ne kyseenalaistivat viralliset työ- ja elinkeinoministeriön syöttötariffilaskelmat perusteellisesti. Hän laittoi ne ryhmässä lopulta myös vertaisarvioon ennen kuin hän ne lopulta julkaisi http://www.talouselama.fi/Tebatti/kysymykset/tuulivoiman+kultapossukerho....

Alijäämäterroristien suuri harppaus

Alussa meillä oli it-kupla, jolla tyhjennettiin tuulipukukansan taskut. Vuonna 2008 alkoi Amerikasta asunto-kupla, joka jatkuu edelleen. Kokemuksesta rikastuneena päättäjät synnyttivät suurimman kuplan, jolla velkaannutettiin kaikki yhteiskunnat. Sitä tässä nyt juhlitaan.

Tätä suurta harppausta on pedattu siis jo vuodesta 2008. Ei tämä puskista tullut. Velkaannuttamalla yhteiskunta jakamalla rahaa ja verohelpotuksia rikkaille, saatiin aikaan kupla, jolla tällä kertaa vietiin veronmaksajien rahat pankeille. Ja sitä kautta tietysti niille, joilla jo ennestäänkin on.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä